Privacybeleid

ervaar de magie

Resort São Pedro Bay ligt op het eiland São Vicente, Kaapverdië dat nog zeer authentiek is en niet overspoeld wordt door het massatoerisme. Dit eiland is de Culturele Hoofdstad van de archipel met veel muziek, kunst, dans en carnaval. Het ademt een Creoolse Latijnse ziel.

8 strandvilla’s en 80 luxe strandvilla-appartementen, gebouwd aan de rand van een ongerept strand, São Pedro Bay biedt een magische ervaring. Authentieke architectuur vermengt zich met de natuur en creëert totale rust aan de rand van de Atlantische golven. De best mogelijke tweede woning formule en de eeuwige zomer zijn hier binnen handbereik.

ervaring en expertise

Een Belgische groep van investeerders vindt het aards paradijs op de Kaapverdische eilanden. Een plek om te onthaasten en waar het hele jaar zomer is. Het is een serieuze uitdaging om een vrolijke en vooral zorgeloze boodschap te brengen. Van bij de branding tot het verlenen van advies inzake het sales proces haalt Tricks for Bricks al haar ervaring en expertise boven om appartementen te kunnen verkopen op afstand. Op die manier bewijzen we dat wij ook jouw buitenlandse projecten commercieel perfect kunnen ondersteunen. Onze verkopers die de leads voor het project in België en Nederland halen, hebben speciaal voor het project een methodologie ontwikkeld van contactopname, opvolging en closing.

onze boosters voor dit project

project commercialisatie
marketing en communicatie
lead generation
verkoop
verkoopondersteuning

geef uw project een boost

elk project is anders: in kwaliteit, in aanpak, in uitdaging en verdient een aanpak-op-maat