Privacybeleid

wij plaatsen niet onszelf, maar joúw project centraal

De naam Tricks for Bricks gebruiken we niet. Want wij plaatsen niet onszelf, maar joúw project centraal. In álles!

Vanaf het moment dat onze marketeers van jouw project een sterk merk maken. Alle ideeën en elke productie wordt daarbij ‘in-house’ ontwikkeld waardoor campagnes snel kunnen worden uitgerold, continu worden gemeten en waar nodig bijgestuurd.

Daarbij zijn onze verkopers de ogen en oren in het veld. Nog vóór hun eerste afspraak met potentiële kopers kennen ze het project door en door. Niet één vraag blijft onbeantwoord.

De vastgoedsector heeft vandaag vooral flexibiliteit en creativiteit nodig. Maar tegelijk het besef dat commercialisatie begint met kwalitatieve verkoopleads. Voor die combinatie gaan wij in elk project!

creativiteit, ervaring
en puur professionalisme

Jo Borremans

managing partner
project manager

Thomas Van der Sypt

managing partner
sales manager

Het dagelijks bestuur van Tricks for Bricks ligt in handen van Jo Borremans en Thomas Van der Sypt. Samen met een team van gespecialiseerde vastgoed-, verkoop- en marketingmedewerkers, beschikt Tricks for Bricks over de nodige expertise en ervaring om van elk vastgoedproject een succes te maken!

Bij Tricks for Bricks maken we er een erezaak van om elk vastgoedproject snel, aan de hoogste prijs én kostenefficiënt uit te verkopen!

Benieuwd hoe we dat doen? We vertellen het u graag tijdens een eerste kennismaking!

teamwork makes the dream work