Privacybeleid

onze boosters

Tricks for Bricks houdt de vinger aan de pols van de vastgoedmarkt. Onze oplossingen bieden een perfect antwoord op de vragen en behoeften van elke projectontwikkelaar. Ook voor jou!

Onze ‘boosters’ leveren je een oplossing op vlak van je projecten, op vlak van je organisatie of op vlak van je (toekomst)visie …

marketing en
communicatie

een commercialisatie op maat

Van bij de ontwikkeling van sales tools, over de ondersteunende campagnes tot de verkoop van de laatste unit: Tricks for Bricks is een one-stop-shop in de commercialisatie van uw projecten: exclusief, professioneel, meetbaar en transparant.

Voor zowel grote als kleine projecten voorzien wij de juiste aanpak. Een aanpak waarin de know how van een marketingbureau en de marktkennis van een makelaar gecombineerd worden.

Een aanpak op maat!

white label
verkopers

een eigen verkoper nodig, wij hebben hem (m/v/x)

Heel wat projectontwikkelaars hebben de voorbije jaren zélf verkoopteams in het leven geroepen. Zo houden zij zelf de vinger aan de commerciële pols. Maar met de toename van onvoorspelbare vergunningstrajecten is de permanente werkzekerheid van die verkopers áfgenomen. Om de hele ‘machine’ draaiend te houden, verhoogt de druk op de inkoop, wordt er te hoog ingezet, enz …

Tricks for Bricks biedt de oplossing. Wij voorzien voor uw organisatie tijdelijke, gespecialiseerde nieuwbouw verkopers die flexibel kunnen worden ingezet. Onder úw bedrijfsnaam, voor úw doelstellingen en aan úw ritme.

verkoop
ondersteuning

hou zélf controle op uw verkoop

Net zoals u een architect de architecturale ontwikkeling van een project toevertrouwt, zo kan u het hele commercialisatietraject aan de goede zorgen van Tricks for Bricks overlaten. In binnen- én buitenland!

Van de samenstelling, de coördinatie, het motiveren en meten van een verkoopteam tot het budgetmanagement van het verkoopproces. Wij monitoren de hele projectcommercialisatie tot in het kleinste detail. Terwijl u zelf tegelijk én ‘in real time’ en permanent de controle houdt.

geef uw project een boost

elk project is anders: in kwaliteit, in aanpak, in uitdaging en verdient een aanpak-op-maat

Eerst meer zien?