Privacybeleid

wonen in de stad op het ritme van de natuur

Langs de oever van de Durme, in de schaduw van park ter Beuken in Lokeren, vindt u woonproject Oeverpark. Vier urban villa’s, 11 schitterende parkwoningen en de historische Villa Geurts, liggen verscholen tussen het groen. Hier woont u ver weg van alle stress, en toch vlakbij het charmante stadscentrum van Lokeren.

Geniet vanuit uw woning van het schitterende lichtspel wanneer het eerste zonlicht door de bomen schijnt. Sta elke ochtend weer versteld van de idyllische rust die u hier vindt.

'one-stop-shop' aanpak

Dit project levert het bewijs dat je op Tricks for Bricks kan rekenen als een trouwe en succesvolle commercialisatiepartner gedurende de hele doorloop van een project. In Oeverpark zijn we gestart bij het ontwerp en de vormgeving van het wedstrijddossier, werd het project correct gepositioneerd , werden de onderscheidende waarden gedefinieerd en de appartementen in functie van de verkoop geoptimaliseerd en zal onze opdracht pas aflopen zodra het laatste van de 110 appartementen verkocht is. Wil je graag weten hoe wij onze functie als een ‘ons-stop-shop’ invullen? Wij brengen je graag het hele verhaal, inclusief onze aanpak tijdens de covidperiode.

onze boosters voor dit project

project commercialisatie
marketing en communicatie
lead generation
verkoop
verkoopondersteuning

geef uw project een boost

elk project is anders: in kwaliteit, in aanpak, in uitdaging en verdient een aanpak-op-maat