Privacybeleid

een nieuwe toekomst voor jong en minder jong

De voormalige Comet bedrijventerreinen tussen de Leuvense Vaart en de Mechelse Vesten bulkten al jaren van potentie, projectontwikkelaar Revive en zijn partners werkten keihard samen om dat niet onbenut te laten. Revive zorgde voor een grondige sanering en liet de site evolueren naar een hoogwaardig, slim en duurzaam nieuw stadsdeel.

Komet werd een buurt die kleur geeft aan het leven. De mix van bouwtypes en het veelzijdige aanbod zorgen er voor dat Komet een thuis kan bieden voor alle generaties.

Flexibele sales force

Dat een vergunning wel een tijdje op zich kan laten wachten, is voor vastgoedprofessionals een understatement van jewelste! Dat zo’n proces bovendien erg onvoorspelbaar is, kan niet anders dan consequenties hebben in een projectontwikkelaarsorganisatie. Een verkoper die je vandaag nog toewijst aan een project, heeft morgen mogelijk een gebrek aan werk. Om de flexibiliteit aan sales force te behouden, werd voor het project Komet beroep gedaan op de interim en specialist nieuwbouwverkopers van Tricks for Bricks. Die zijn perfect en flexibel te implementeren in je organisatie.

onze boosters voor dit project

interim verkoop

geef uw project een boost

elk project is anders: in kwaliteit, in aanpak, in uitdaging en verdient een aanpak-op-maat