Privacybeleid

heulebrug, knokke-heist voor kenners

Tussen Knokke-Heist en Ramskapelle, in een omgeving die sterk aanleunt bij de charme van een polderdorp werd het woonproject Heulebrug gebouwd dat alle troeven heeft om de woondroom aan de kust te realiseren.

Heulebrug is een prachtige mix van statige gebouwen met de uitstraling van een echt huis. Een smaakvolle afwisseling van hoge en lage gevels, met donkere en lichte gevelstenen, nu eens hoekig en dan weer afgerond, maar altijd harmonieus samengesteld, zodat het gehele plaatje klopt!

een doorgedreven segmentatie en een doeltreffende promotie

Eigenlijk hadden we onze communicatie het liefst in het Westvlaams gevoerd! Want onze opdracht is om de 124 Heulebrug appartementen niet uitsluitend, maar vooràl aan Knokke-Heistenaren te verkopen. Al na een twee en half jaar is die opdracht geslaagd. Inderdaad in hoofdzaak aan mensen uit de regio. Een doorgedreven segmentatie en een doeltreffende, regionale promotie hebben hun effect niet gemist. In dat verband moet je zeker de Heulebrug fietsroute eens proberen! 11km fietsplezier dat ontwikkeld is om aan te tonen dat Heulebrug niet zo ver van de Lippenslaan vandaan ligt en je bovendien naar de mooiste plaatsjes tussen Heist en Ramskapelle brengt. We hebben ze nog in digitale vorm, die fietskaart. Vraag ze aan via het contactformulier. Veel fietsplezier!

onze boosters voor dit project

project commercialisatie
marketing en communicatie
lead generation
verkoop
verkoopondersteuning

geef uw project een boost

elk project is anders: in kwaliteit, in aanpak, in uitdaging en verdient een aanpak-op-maat